kalite

Firma Profili


Kalite bize göre kişi yada kuruma göre değişebilen değil, bir standart üzerinden her müşterilerimize eşit verilmesi gereken bir olgudur ve değişkenlik gösteremez. Bu doğrultuda ilkelerimizi aşağıda bulabilirsiniz.

– Sürekli olarak müşteri beklentilerinin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmak için en doğru sistemleri araştırarak kullanmak,

– Müşterilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte güvenli çalışma ortamı yaratmak,

– Müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı ve güvenilir çözümler üreterek beklentileri maksimum düzeyde karşılamak,

– Hizmet üretiminde müşteri varlıklarını korumak,

– Müşteriye yapılan tüm bildirimler ile tüketici haklarını korumak,

– Hizmet öncesi ve sonrası raporlamalar ile müşteride farkındalık yaratmak, müşteri sahasında yapılacak işlerin belirlenmesinde rol oynamak,

– Müşterinin üçüncü gözü olup sürekliliği sağlayarak vazgeçilmez olmak,

– Sektördeki teknolojik yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerimizin faydalanmasını sağlamak,

– Edindiği iş tecrübesini takım çalışmasıyla birleştirerek, sürekli eğitimlerle tüm çalışanlarını bilgilendirmek ve yapılan çalışmaların sonuçlarını, etkinliğini sürekli olarak kontrol etmek ve ölçmek,

– Bütün bunları gerçekleştirmek amacı ile kurulan Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uymak, etkinliğini sürekli geliştirmek ve iyileştirmek.

COVİD19 CORONA VİRÜSÜ Mücadelesinde Lütfen Kurallara Harfiyen Uyunuz.


Verdiğimiz Hizmetler


Covid19 Corona Virüs Pandemik salgını toplumda enfeksiyonların yayılma riskini azaltmak için, kurumsal ve bireysel olarak korunmaya katkı sağlamak için hizmet veriyoruz.

Otel, Hastane, Fabrika, Banka, Cafe, Restaurant, Bar, Disco, Tatil Klüpleri, Sauna, Spa Merkezleri, Spor Klüpleri, AVM, Kalabalık İşçi Çalışan ve Müşterileri ile Temasta olunan çoklu çalışanın olduğu Kurum ve Kuruluşların, Medikal Maske, Firmanıza ait Logo Baskılı Yıkanabilir Koruyucu Maske, Dezenfektan Ürünleri, Bone, Siperlik, Tulum, Eldiven, Antiseptik Mendil vs. İhtiyaçlarını Karşılamaktayız. Toplum Sağlığı Hepimiz İçindir!

Kişisel sağlığımızı tehdit eden Covid19 Corona Virüs salgınının yanısıra, Mevsimsel Grip, Hava kirliliği, Polen, Kötü Kokular, Mikrop, Toz, Bakteri vs. gibi hijyenik olmamızı gerektirecek pek çok etkende vardır. Sağlığımız bizim geleceğimizdir. Medikal Cerrahi Maske, Koruyucu Yıkanabilir Maske, Dezenfektan, Yüz Siperliği, Eldiven, Antiseptik Mendil ihtiyaçlarınızı karşılamaktayız. Sağlığınız Önceliğimizdir!

Neden Biz?


Yüksek Kalite Ürünler
99%
Güvenilirlik
98%
Zamanında Teslimat
97%
Müşteri Memnuniyeti
99%
Satış Sonrası Destek
99%
Gelişmelere Açık
99%
Çözüm Odaklı
99%

WhatsApp Uygulaması
Merhaba!
Merhaba, Hoşgeldiniz!
Nasıl Yardımcı Olabiliriz?